Generelt 

Dersom du er yngre en 18 år, må du ha tillatelse fra dine foresatte for å kunne bestille våre varer og tjenester. Vi anmelder alle forsøk på svindel til politiet.

NB! Det er viktig å merke seg at man ikke kan kombinere ulike kampanjetilbud med eventuelle rabattkoder, dersom annet ikke er nevnt.

Hvordan kan jeg betale 

Vi benytter oss av PayPal. Du føres videre til PayPals betalingsløsning, hvor du kan velge å logge inne med din bruker-id eller gjøre direkte betaling med kort.

Levering 

Leveringstiden ligger på mellom 2 – 7 virkedager og sendes med Bring. Vi sender pakker til kun norske adresser.

Dersom det skulle forekomme forsinkelser vil du bli varslet via e-post og ha rett til å heve kjøpet uten ekstra kostnader.

Priser 

Alle priser er inkludert mva., dersom annet ikke er nevnt.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig, men tar forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme. Dette kan medføre til at vi ikke kan levere i samsvar med informasjonen oppgitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling om produktet er utsolgt. Dersom slike omstendigheter skulle forekomme vil du motta beskjed om dette. Vi sender melding om eventuelle alternativer som kan tilbys. Som kunde vil du få mulighet til å avslå eller godta vårt nye tilbud.

Fraktkostnader

For produkter bestilt ferdig montert beregnes frakt kr. 4 pr. km, ellers beregnes postens vanlige fraktkostnader.

Ordrebekreftelse

Du skal innen kort tid etter din bestilling motta en kvittering på kjøpet per e-post. Ta kontakt med vår butikk dersom den uteblir i mer enn 25 minutter.

Reklamasjoner, avbestilling og returett

Det forventes at alle kunder sjekker varens tilstand ved mottakelse. Skulle det ha forekommet skader eller avdekkes mangler, må det meldes fra innen rimelig tid til vår butikk. Ved en eventuell reklamasjon/avbestilling eller retur vil vi tilbakeføre hele den betalte summen innen 12 dager (gjelder ikke returfrakt kostnadene).

 kjøper må selv dekke demonteringskostnader og evt. tetting av hull/skruhull.

Personvern

Vi deler aldri ut personlig informasjon om våre kunder og benytter kun den oppgitte informasjonen for å fullføre våre avtaler.

Garantier og ansvar

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom du er usikker hver vennlig å ta kontakt med vår butikk, så vil vi veilede deg i bruken av de produktene vi tilbyr.

 Angrerett

Vi følger angrerettloven

Hva skjer i en tvistesak?  

Vi følger forbrukerrådets anbefalinger i en eventuell tvist.